Våra kunder & uppdrag

Vi skapar strategiska, användarvänliga och snygga webbplatser som stärker våra kunders varumärken.

Vi bygger webbplatser med fokus på lönsamhet och affärsnytta. Vi hjälper också till med drift, förvaltning och optimering.

  Stalands möbler

  Konsultuppdrag för löpande uppdateringar av hemsidan. Arbeta med förbättringar & SEO för att driva organisk trafik. Förenkla produktflöden, uppdatera databaser, bildhantering, informationsflöden, kampanjer och annonsering.

  Konsultuppdrag E Commerce

  Stalands möbler

  Stalands möbler med sex heminredningshus runt om i Stockholm, ingår i möbelkedjan Svenska Hem. Sortimentet är sammansatt med tanke på tradition, komfort och förnyelse och innefattar allt från klassiska pinnstolar till stora soffor, marknadens bästa sängar och ett urval av de bästa svenska designklassikerna.

  Uppdraget

  Ett oerhört roligt konsultuppdrag för Stalands. Här hjälpte vi dem med att utveckla befintlig webbplats tillsammans med deras husbyrå för att få en  professionell och sökmotoroptimerad hemsida. Vi hjälpte även till med att bidra till förbättringar för webbshopen och förenkla produktupplägg, ta fram högupplösta bilder, content samt prissättning.Genom att skapa en rak och tydlig struktur för olika kategorier skapade vi rätt förutsättning för att kunna vidareutveckla samarbetet med att få rätt trafik och besökare till hemsidan. 

  Project Date

  Lifebutiken

  Konsultuppdrag  för att analysera backend- och frontend-prestanda på webbplattform. Google Analytics för att analysera trafikkällor, besökare och konverteringsnivåer. Bildhantering, sökoptimering av content - Digitala aktiviteter för att driva trafik och öka konvertering.

  Lifebutiken

  Life är nordens ledande hälsokedja. De erbjuder e-handel och har 310 butiker i Finland, Norge och Sverige där utbildade hälsorådgivare finns tillgängliga för att hjälpa till för en bättre balans i livet.

  Om Uppdraget

  Ett spännade och utmanande konsultuppdrag som innebar genomlysning av befintlig plattform ( Litium).
  Föreslå förbättringsåtgärder och driva felsökningsprocessen för att få en stabil plattform som klarade av hög belastning. Uppdatera PIM system, genomgång av bild och textbank. Sätta kampanjer, förhandla med Lifes digitala byrå samt SEO byrå.  GEO tagga samtliga Lifebutiker i Google MAPS.

  – På 1 år lyckades vår konsult öka konverteringen i webbshopen på Life med >100%


  Project Date

  Bythemmet

  Bythemmet är framtagen i Wordpress med innehåll, bilder och UX vänlig. Vi fick uppdraget att ta fram ett helt nytt manér med såväl logotyp, färgschema som stabil och lättredigerad plattform i WordPress. Dessutom med en riktigt avancerad sökfunktion. En utmaning i vår smak!
  Vi ansvarade för: Strategi, logotyp, webbdesign och utveckling i WordPress. Drift & förvaltning.

  Bythemmet

  Uppdraget

  Bythemmet är skapad från scratch med bra innehåll, bilder och UX vänlig. Vi fick uppgiften att ta fram ett helt nytt manér med såväl logotyp och färgschema som ny stabil och lättredigerad plattform i WordPress. Dessutom extremt bra sökfunktion. En utmaning i vår smak!

  Resultat

  En framtidsäkrad webbplats med många sinnrika epitet och som klarar högt antal besökare. Funktioner utöver det vanliga, exempelvis jämförelseknappen, där man kan jämföra 4 bostäder samtidigt. Tydlig sök funktion med djup sök.  Eftersom sidan är tänkt för många användare har vi förenklat uppläggningen av innehåll genom att automatiskt formatera media till rätt storlek.


  Project Date

  Träning24

  Inför ett projekt eftersökte man en demoplats där verksamhetens huvudsakliga plattform var avsedd för tränings intresserade med en  e-handelslösning. Här skapade vi en testsida i Magento 2.0 för projektet, i en långsiktig och utvecklingsbar miljö.

  Strategi, grafisk design & utveckling i Magento

  Webprojekt i Mageno 2.0

  Träning24

  Uppdraget

  Webbplatsen skulle bli verksamhetens huvudsakliga plattform för tränings intresserade, interagera socialt och leverera en e handelslösning. Här skapade vi en testsida i Magento 2.0 för projektet, med en långsiktig och utvecklingsbar miljö med syfte att attrahera målgrupp inom träning i många år framöver.

  Resultat

  Vi fick en ren och användarvänlig webbsida där både visuella upplevelsen och tekniska lösningen sammanfaller för att harmonisera köpupplevelsen och göra det enkelt att snabbt få överblick och gå till köp. Allt för att öka konvertering och lönsamhet.


  Project Date

  Salong 121

  Vi blev oerhört glada att få ta över uppdraget från tidigare webbyrå. Uppdraget var att förnya frisörsalongen Salong 121 , flytta domän till snabbare säker hosting, samt byta plattform till mer skalvänliga WordPress.  Vi tog hand om UX frågor, design, bildspråk samt löpande hosting.Vi ansvarade för: Strategi, webbdesign & utveckling i WordPress, drift & förvaltning

  Visit Website

  Salong 121

  Salong121 är en frisörsalong som ligger i Solna i Stockholm. Med personlig service och kunden i fokus arbetar man tillsammans med kund och kombinerar salongens kunskap och erfarenhet. För att ta fram det bästa för kunden.

  Om uppdraget

  Vi blev oerhört glada att få ta över uppdraget från tidigare webbyrå. Uppdraget för att förnya hårsalong salong121 var extra roligt då vi fick lägga över sidan i vår favorit plattform WordPress.  Vi tog hand om UX och design samt gjorde webbplatsen bättre anpassad för vår kund då den är byggd med flexibla komponenter i ett intuitivt drag’n’drop-ramverk.  Sitelife tog fram ny copy samt bilder i samråd med uppdragsgivaren. Här var kunden tydlig med att få använda så autentiskt material som möjligt.  Uttrycket på hemsidan är lätt modern med en klar struktur och starka färger. Webbansvarig för denna sida kan nu när helst uppdatera den själv. Sitelife har förvaltningsuppdraget och står för långsiktig uppdatering av content samt ändringar och uppdateringar.


  Project Date

  Svensk Syn

  Sitelife fick uppdraget att bygga helt nytt åt föreningen Svensk Syn. Stort fokus var att den skulle vara anpassad för personer med synsvårigheter. Sitelife är förvaltningspartner och arbetar kontinuerligt med analys, förbättringsförslag och support.Vi ansvarade för: Strategi, webbdesign & utveckling

  Visit Website

  Webbproduktion Svensk Syn

  Svensk Syn

  Webbplatsen är modern, stilren och i fokus står användarvänlighet.

  Det viktigaste för webben var att den anpassas för personer med synsvårigheter. Att förenkla möjligheten för besökare att söka fram lämpliga organisationer att kontakta samt ta del av kalendariummet. Av den anledningen har vi använt en font storlek och färger som ska passa samt gjort koden på siten så att den inte missuppfattas av den som har synsvårigheter. Sitelife är förvaltningspartner och arbetar kontinuerligt med analys, förbättringsförslag och support.


  Project Date

  Reseplaneraren

  Uppdraget för Reseplaneraren har varit att re-designa och bygga en ny mobilanpassad hemsida med integration med sökmotor för flyg, hotell samt biluthyrning. Färger, detaljer och tonaliteten i den grafiska profilen speglar Reseplanerarens grafiska formspråk och förmedlar innehållet på ett tydligt och behagligt sätt.Vi ansvarade för:: Strategi, webbdesign & utveckling i WordPress, drift & förvaltning

  Visit Website

  webprojekt i wordpress

  Reseplaneraren

  Vi är stolta över att ha fått förtroendet att designa, bygga och förvalta Reseplanerarens nya digitala tjänst. Som Sveriges ledande jämförelsesajt för flyg, hotell och hyrbil. Sedan 1997 bidrar Reseplaneraren till ett billigare resande genom att jämföra, presentera och ge priserindikatorer på flygbiljetter och hotellrum . Det är kärnan i Reseplanerarens uppdrag.

  Om uppdraget

  Uppdraget för Reseplaneraren har varit att re-designa och bygga en ny mobilanpassad hemsida med integration mot bl.a Travelpayouts sökmotor. I designen får jämförelse stor plats tillsammans med bästa flygpris till XX just denna månad, blogg med mera. Färger, detaljer och tonaliteten i den grafiska profilen speglar Reseplanerarens grafiska formspråk och förmedlar innehållet på ett tydligt och behagligt sätt.


  Project Date

  Swedish Assistive Technology

  Swedish Assistive Technology valde Sitelife. Vi arbetade fram deras nya digitala närvaro – resultatet blev en ny webbplats byggd i Wordpress med e-handels koppling till det användarvänliga WooCommerce med betallösning för bl.a Payson Klarna. Vi ansvarade för: Webbdesign & webbshop i WordPress/WooCommerce

  Visit Website

  Hemsida åt företag och e -shop

  Swedish Assistive Technology

  När hjälpföretaget Swedish Assistive Technology gick ut i en pitch för att välja digitalbyrå och ta fram en ny webbplats föll valet på Sitelife Kommunkation. Vi arbetade sedan fram deras nya digitala närvaro – resultatet blev en ny sajt byggd i WordPress med e handels koppling till WooCommerce med betallösning för bl.a Payson & Klarna. Webbplatsen är 2 språkig.

   

   

   

   


  Project Date

  Bistro Björkvik

  Visit Website

  hemsida åt restaurang bistro björkvik på ingarö

  Bistro Björkvik

  Bistro Björkvik

  Bistro Björkvik är en restaurang längst ut på vackra Ingarö. De serverar vällagad mat till gäster året runt.

  Om uppdraget

  Sitelife Kommunikation fick i uppdrag att ta fram design och utveckla en ny mobilanpassad hemsida åt Bistro Björkvik. Uppdraget gick även ut på att ta fram en tydlig bokningskalender samt fronta bolagets personlighet, deras goda förmåga att skapa magi i köket samt att nå ut till boende på ön och resten av Stockholm.

  Resultatet blev en hemsida med navigation och restaurangens tjänster i fokus. Detta paketerat i en skandinavisk layout med ett detaljrikt grafisk formspråk som blir tydligt i ikoner, typsnitt och animationer.

  Vi på Sitelife Kommunkation tackar alla inblandade på Bistro Björkvik för ett inspirerande och givande projekt med ett fint resultat!


  Project Date

  IKANDI

  En av många roliga webbprojekt var när Sitelife tog över  uppdraget för det Los Angeles baserade företaget IKANDI. Sitelife tog fram en helt ny modern webbplats med modern UX design och e- shop.Vi ansvarade för: Strategi, webbdesign & utveckling i WordPress

  Visit Website

  Webbprojekt för et svensk företag i Los Angeles

  IKANDI

  IKANDI

  iKandi.us imports a unique variety of Swedish candy such as chocolate, licorice, jelly. The candy is non gmo, no trans fat, no corn syrup. Fresh and tasty.

  Uppdraget

  En av många roliga webbprojekt var när Sitelife tog över uppdraget för det Los Angeles baserade företaget IKANDI.  Företaget säljer Svenskt kvalitets godis till både svenskar utomlands och amerikanare.  Sitelife tog fram en helt ny modern webbplats med modern UX design och e- shop.

   


  Project Date