Hemsida till företaget är ett extremt billigt sätt att marknadsföra sig mot kunder.

En hemsida är inte enbart en hemsida, det är ert företags reklampelare på nätet . En professionell hemsida med en genomtänkt struktur och design får dina besökare att uppfatta er som ett bra och seriöst företag. Därför behöver varje företag som vill ha en hemsida som fungerar en webbyrå som kan hemsidor och vet vad som fungerar. En webbyrå ni kan vända er till när ni framöver behöver uppdatera hemsidan , när ni vill att vi driftar er  hemsida, lägga upp nya texter och bilder. Då ska ni känna att ni kan fortsätta vänder er till er webbyrå i Stockholm som hjälper er snabbt och professionellt. Vi har många år av samlad erfarenhet av att skapa professionella hemsidor. Och hjälper er gärna att se över era behov och skräddarsy er nya hemsida.

Uppdatera själv via beprövat Content Management System (CMS) för din nya hemsida
Väljer ni Sitelife som er webbyrå för er nya hemsida får ni ett väl beprövat och tryggt samt skräddarsytt CMS system.  Ett system som ni kan bygga på allt eftersom ni växer eller kommer fram till att ni vill ha mer funktioner. Med ett CMS uppdateringsverktyg kan ni själva uppdatera er hemsida om ni själva vill sköta den biten, annars kan vi ta hand om hela uppdateringen av er hemsida genom att ni har ett fördelaktigt serviceavtal med oss.

Hur går man tillväga för att komma igång, om jag bestämt mig för att anlita er som webbyrå för vår nya hemsida?
Vi börjar med att gå igenom era önskemål och era idéer för er nya hemsida, därefter tar vi tillsammans med er, fram en kravspecifikation. Alla  önskemål som ni och er personal har på en hemsida tas med. Vi sammanfattar, stämmer av och tar med oss detta i  projektet. Vi börjar bygget av hemsidan med det som projektet gruppen har kommit fram till. Vi  tester återkopplar till er och gör nödvändiga ändringar till slutlig leverans.  Där du som kund ger ditt godkännande av hemsidan innan den är klar för leverans. Tryggt och bekvämt för er.

1 reaktion på ”Hemsida till företaget är ett extremt billigt sätt att marknadsföra sig mot kunder.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.