OM OSS

”DE VET VAD DE GÖR OCH LEVERERADE VAD DE LOVAT! ”,  ”GRYM SERVICE”,  ”VILLE BARA RINGA OCH SÄGA ATT JAG ÄR HELNÖJD”

Här på Sitelife jobbar ett duktigt gäng. Vi sätter ihop de kompetenser som behövs till varje webbprojekt. Vi älskar webb, sociala medier och allt annat som rör digitala kanaler. Vi har dessutom lång erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Vi är riktigt duktiga på Google AdWords annonser, som är en kostnadseffektiv metod att hitta nya kunder på. Passar både små som stora företag. Vi tar fram de rätta sökorden, föreslår budget och rapporterar annonsvisningar, klick, varje vecka. Vi tycker själva att vi har ett grymt roligt jobb, och lägger alltid 100% på allt det vi gör. Vi är webbbyrån som tycker att det ska kännas tryggt att bestäla en ny plattform/hemsida eller e-shop  från vår oss.

VEM LYFTER DINA AFFÄRER PÅ NÄTET? –SITELIFE WEBBYRÅ

Vad som är viktigt för oss är att er nya webbsida ska vara affärsdrivande och göra er mer synliga.

NYA AFFÄRER – vi vill hjälpa er onlinenärvaro och att det ska skapa nya affärer åt er som kund och företag. De flesta kunder vill öka sin närvaro online och därmed lönsamheten. Här hjälper vi till med vår webb & försäljningserfarenhet. För att våra kunder ska uppnå just detta på webben.
Webbyrå på SÖDERMALM i STOCKHOLM – I och med att allt utvecklas i allt snabbare takt gäller det att ständigt hänga med. Funderar ni på att starta e-handel/e-butik eller webbplats/hemsida och lägga resurser för en ny webbplattform. Då kan det kanske kännas svårt och övermäktigt ibland. Men vi har koll på detta och kan förklara vad som funkar eller inte.  Vi vill göra det enkelt för våra kunder att förstå vad de köper och att det ska vara lätt att uppdatera information på våra kunders hemsidor. Vill du inte sköta inlägg av bilder och texter när hemsidan är klar kan vi sköta det åt dig. Då gör vi ett supportavtal där du varje månad får uppdateringar enligt era önskemål. Enklare kan det inte bli.

Våra grundvärderingar

-Vi håller vad vi lovar.
-Vi levererar tills kunden är helt nöjd.

Varmt välkommen du med.

Du kontaktar oss med fördel här ”Kontakta oss