Våra kunder & uppdrag

Vi skapar strategiska, användarvänliga och snygga webbplatser som stärker våra kunders varumärken.

Vi bygger webbplatser med fokus på lönsamhet och affärsnytta. Vi hjälper också till med drift, förvaltning och optimering.

  Allt för studenten

  Allt för studenten

  Sitelife fick uppdraget att ta fram Studentprylar  nya hemsida. Med e-shop, betallösning, blogg, slider, produktanpassnings lösning , smartare kategori upplägg samt anpassning för att kunna bygga produkter i backend. Webbplatsen målgrupp är blivande studenter, föräldrar och skolor.

  Project Date

  Hotell Karolinen

  Sitelife tog fram Hotell Karolinens nya webbplatsen var att öka hotellbokningar, förenkla informationsflödet för sina målgrupper och skapa en lättnavigerad sida. Vi ansvarade för: Strategi, webbdesign, bokningssystem & utveckling i WordPress  

  Visit Website

  Hotell Karolinen

  Uppdraget

  Hotell Karolinens ambitioner med den nya webbplatsen var att öka konverteringen, öka bokningen,  förenkla informationsflödet för sina målgrupper och skapa en lättnavigerad sida.

  Resultat

  Smakfull design, ett mörkt men ”mysigt” gränssnitt och moderna attribut. Vi har strävat efter att förmedla den välkomnande känslan av Åre samtidigt som användarupplevelsen legat i fokus. Välkomna in på ett besök!


  Project Date